Sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Reppua ja laukkua!


Ostin kettufanisiskolle joululahjaksi kettukangasta ja synttärilahjaksi lupasin ommella siitä jotain. Puoli vuotta myöhemmin reppu ja toilettilaukku olivat valmiina. Ohjeet Villa ja villa -blogista: reppu ja laukku. Kettukangas on PaaPiin ja raitamarkiisi Eurokankaasta. Toilettilaukun sisällä on pul kosteutta pitämässä. Toilettilaukku on tosi b-luokkainen ompelus. Pul oli tosi jäykkää ja saumat on ihan vinossa...

Myöhemmin tein sit vielä meidän lapsille vastaavat toilettilaukut ja kokeilin ensi kertaa pitsivetoketjun ompelua! Pitsivetskarin kokeilu olikin mun vuoden 2016 tavoitelistalla. Nämä laukut onnistuivatkin jo paremmin. Sisällä on myös pul, mutta joustavampi ja kevyempi versio, jota oli helpompi ommella. Harjoituskin oli ehkä hieman opettanut ja ompelu sujui kaiken kaikkiaan paremmin kuin kettupussukan kanssa.

Sairaalakassit vauvan syntymää varten ovat pakattuna. Vadelman hoitokassiin pääsivät hammasharja ja -tahna uudessa lintupussukassa (kangas muinoin tädiltäni saatu, alunperin Ikeasta) ja vauvan pussukka pääsee sairaalaan mukaan ottamaan vastaan mahdollisia vauvatarvikkeita (kangas myös tädiltä, Marimekkoa). Pitsivetskarit ostin Jyväskylän kangaskaupasta, joka on tarvikevalikoimallaan kyllä melko ylivoimainen putiikki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti