Sivut

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Revontuli-huivi ja vähän pöllöyttä

Naapurit olis varmaan ihmetelleet jos olisivat nähneet mitä meillä tapahtui tänä aamuna: kuudelta sunnuntaiaamuna nainen pesee vessassa alusvaatteisillaan hampaita ja polkee samaan aikaan vimmatusti pyyhemyttyä. Yritin vain ehtiä pingottaa Revontuli-huivin ennen töihin lähtöä :) Ja ehdinkin. Töistä tullessa olin jo unohtanut koko jutun ja syötyäni aloin suunnitella päiväunia, mutta patjalla odotti yllätys. Sitten pitikin ottaa kuvia ja näpyttää tietokoneella.


Mun luottokuvaaja viihtyy tän viikonlopun Tampereella, joten mun piti ottaa kuvia itse itsestäni, mikä osoittautui melko haastavaksi. Yhteensä 70 itselaukaisijalla otettua kuvaa ja yhden kelpuutin tänne näytille. Sekin on aika rankasti rajattu. Lisäksi kamera tippui lattialle kahdesti (ehjä on edelleen, huh). Huivista tuli yllättävän iso. Jos olisi tajunnut tuon tekovaiheessa, olisin jättänyt pienemmäksi. 40 cm:n pyöröpuikolla sitä vaan oli vaikea hahmottaa... Sen takia sängyn päältä kuvatessa huivi ei millään mahtunut kokonaisuudessaan kuvaan :(

Lanka on priima woolia ja mulla on ollut toi lojumassa laatikon pohjalla jo aika pitkään. Siitä piti tulla ensin vinoruutuneule, mutta äh, lanka on aivan liian karheaa ja epätasaista puseroksi, vaikkakin tuo harvaan vaihtuva väri sopi ruutujuttuun todella hyvin. Oli vaikea keksiä mitään, missä värit pääsisivät oikeuksiinsa, raidoista kun tulee niin kamalan leveitä. Tässä värit kuitenkin näkyvät ihanasti, juuri kuten toivoinkin. Reunaan sattui viimeisenä vielä aivan ohut, yhden kerroksen korkuinen keltainen raita, joka mukavasti rajaa tuota reunaa.

Nyt pitäis sit vaan keksiä missä ja kuka tätä käyttää, mun makuun taitaa olla liian iso. Toisaalta em. luottokuvaajaani lainaten: "kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon takapuolessa, koska se ehtii sulaa ennen kuin siihen tottuu".

Tekeillä on myös pöllöpaita, joka onkin suuren puikkokoon ja paksuhkon langan ansiosta valmistunut hurjaa vauhtia. Luulin tilaavani jotain sellaista lämpimän oranssia lankaa, mutta postista tulikin enemmän ruskeaa. Onneksi tykkään tuosta väristä koko ajan enemmän :)
 

2 kommenttia:

  1. Hieno toi huivi! Oot taitava :)

    VastaaPoista
  2. hauska nähdä jonkun muunkin tehneen keltavihreän revontulen, mä tein hyvälle ystävälleni sellaisen jouluna 2008 (tai jotain..). Itseasiassa revontuli on tosi kiva malli, se aina koukuttaa tekemään erivärisenä. Kokeilepas sinistä tai harmaa-tummanharmaa yhdistelmiä, aika nameja.

    VastaaPoista