Sivut

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Voihan nappikauppa

Etsin tänään vihreää silkkinauhaa. Kaveri kehoitti käväisemään Nappitalossa, jossa en oo ikinä käynyt ja kertoi sen sijaitsevan Iso-Roobertin kadulla. Fiksuna kuitenkin tarkistin etukäteen netistä asian, koska muistelin joskus jostain lukeneeni sen muuttaneen. Googletin hakusanoilla "nappikauppa iso-roobertinkatu", josta jotenkin pääsin sit Nappitalon nettisivuille, josta varmistui, että ko. kadullahan pitäisi sijaita. Harmi vaan, että Google johti mua harhaan, koska liikettä ei näkynyt missään :S

Kotona tajusin, että tuo kadunnimen laitto hakusanaksi oli virhe,  ja olin vahingossa päätynyt ilmeisesti yrityksen vanhoille nettisivuille, joissa sijaintikin oli sitten vanha... Kurjuutta lisää tietysti myös se, että poljin kotiinpäin Annankadun, en Yrjönkadun kautta. Kauppa nimittäin näyttäisi nykyään sijaitsevan Yrjönkadulla, ja olisin saattanut vaikka törmätä siihen... Noh, Annankatua pyöräillessäni huomasin Fiina Neuleen, jonka olemassaolon oon kyllä tiennyt, mutten ole koskaan siellä käynyt. Pistäydyin sisälle katselemaan, ja voi, siellä oli kyllä kaikkea ihanaa. Ihanan hintaistakin, mutta oli paljon hypisteltävää. Jatkoin fiksuna olemista enkä ostanut mitään, koska nyt ei ole päämäärättömälle langalle tarvetta. 

Huomenna lähden Kuopioon moikkaamaan kavereita, joista toinen ansiokkaasti pyrkii lisäämään kuopiolaisten määrää tässä maailmassa, ja saa siten seuraavanlaisia tuliaisia:Tohvelit kirjasta Kauneimmat käsityöt I, pipo Moda-lehdestä (5/08), lapaset omasta päästä ja kilppari Knittystä. Kilpparin ohjetta jouduin jonkin verran muokkaamaan, jotta sain sen näyttämään hyvältä.  Punainen rapu on kuvausrekvisiittaa :) Siitä voi lukea Mässäilijöiden blogista. Lankana Austermann Royal, jota ostin Tallinnasta muutama viikko sitten. Lanka oli mukavan sileää, neuloin 2,5 mm:n puikoilla. Kilpikonnan kilven tummempi lanka on muistaakseni Nallea, ja ero Royaliin oli huomattava. Nalle oli toki vähän paksumpaa, mutta paljon pörröisempää ja karvaisempaa, mikä tietysti sai mut tykkäämään Royalista entistä enemmän :) Vauvan pitäisi putkahtaa elokuussa maailmaan, joten eiköhän lämpimät vaatteet ala olla aika pian tarpeellisia. Kilpikonnaleikit alkavat ehkä vasta myöhemmin :)

1 kommentti:

  1. Onpa ihanat tuliaiset... Mistä noita ideoita syntyy. Tosi hyvä juttu.

    VastaaPoista