Sivut

lauantai 4. syyskuuta 2010

Kernel-huivi

Tein tällaisen!

Malli on Kernel ja lankana BC Garn Soft Silk. Väri oli melko hankala kuvattava. Oikeasti se on vähän tummempi, mutta kuvissa näyttää jotenkin liian kirkkaalta ja vaalealta. Oikea sävy on ekassa kuvassa ehkä tuolla ylhäällä henkarin vieressä oikealla... Yritin etsiä netistä hyvää kuvaa tuosta langasta, mutta kyllä se muissakin kuvissa näyttää yhtä vaalealta, joten ehkä kukaan muukaan ei osaa :S Oon joskus aiemmin tulostanut tän ohjeen, ja nyt näin siitä aivan ihanan version täällä, joten innostuin itsekin kokeilemaan. Mun huivi on tosin alkuperäistä hieman kapeampi, koska pelkäsin, ettei lanka riitä kovin pitkään.

Tämä nuhanenä on sairastelun lomassa neulonut myös yhdet sukat, kuka jaksaisi ottaa niistä muutaman kuvan? Lisäksi olen puuhaillut kahden joululahjan parissa. Ja tarkoitus ei todellakaan ole neuloa jättimäistä vuorta joululahjoja, mulla vaan sattui olemaan sopivat tarpeet ja hyvä idea käsien ulottuvilla, eikä mitään muuta tekemistä.

2 kommenttia:

  1. Ihana Kernel!:) Kiva kuulla, että joku on innostunut mun tekeleestä!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, sun huivissa oli aivan ihana se liukuvärjätty lanka! Mun piti aluks tehdä jostain sellaisesta, mutta sit toi lanka sattui eteen.

    VastaaPoista