Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Pilvipipo

Tänään mennään käymään kaverin luona. Kaverin vuoden vanha lapsi saa kantaa osansa mun aamuisesta ompeluinspiraatiosta. Tässä onkin oivallinen pipo meteorologipariskunnan lapselle. Kaavat piirtelin itse, vaikka mallin sekä ohjeen olen kyllä jostain netistä lukenut aikoja sitten. Helmaan ompelin resorin, koska en ollut varma pään koosta, ja resorin kanssa on ehkä käyttöaikaa vähän pidempään kuin ilman. Varsinkin kun nyt tuli talvi ja hiekkalaatikkokelejä saanee vielä hetken odottaa. Uppo-Nalle toimii taas mallinallena.4 kommenttia:

 1. Haluatko ommella myös meidän pienokaiselle jonkin pipon? Jotain tyttömäisen yksinkertaista :) Maksan tietysti kulut. On kamalan vaikeaa löytää pipoa, joska pysyisi lapsen korvien päällä ja toi resori näyttää toimivalta ratkaisulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikä ettei, keskustellaan lisää livenä!

   Poista
 2. Hei, täällä Saksassa hyvin suosittu myssymalli, joka ihanasti suojaa myös korvia ja niskaa on "Wendezipfelmütze":
  http://de.dawanda.com/product/22741117-ebook-Wendezipfelmuetze-Wendemuetze-Schnittmuster
  Ulko- ja sisäpuoli tehdään eri kankaista ja myssyä voi pitää kumminkin päin. Voi Elina välittää sulle kaavan ja suomentaa tärkeimmät ohjeistukset, jos kiinnostaa! Meillä on noita myssyjä ollut jo montaa kokoa ja taas käytössä kevätmyssynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva, kiitti vinkistä! Kyllä kiinnostaa!

   Poista