Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Käytsä usein täällä?

Viime aikoina oon ommellut jonkin verran vauvanvaatteita, mutta esittelen niitä mieluummin sitten myöhemmin tositoimissa. Tässä kuitenkin yksi suosikeistani. Kankaana on miehen vanha festaripaita, jota ei ole paljoa käytetty, koska tuli ostettua hitusen liian pieni koko. Printti on kuitenkin mainio! Etukappaleen yläosaan oli pakko laittaa sauma, koska printti oli niin lähellä paidan kaula-aukkoa... Vihreä hihakangas on mun vanhasta t-paidasta. Ohjeen tarjosi Ottobre 6/2013.

Ostin neppipihdit, ja se onkin loistava laite! Koska sillä kuitenkin pystyy painamaan vain muovineppareita, piti ostaa vielä toinen metallineppareita varten. Molempia on testattu jo käytännössä ja hyvin toimivat. Suosittelen lämpimästi! Paljon naapuriystävällisempääkin, kun ei tarvitse keskellä yötä paukuttaa vasaralla ja lopulta turhautua kun piikit menivätkin vinoon tai jotain muuta on pielessä...

Muovineppipihdit löytyivät Kotimäen puodista ja metallineppipihdit on Prymin, taisin tilata ne muiden ostosten yhteydessä Myllymuksuilta, mutta niitä saa varmaan useastakin paikasta. Muoviversioiden pihdeille tuli hintaa n. 30 e, mutta mukana sai reilun setin neppareita, metallipihdit maksoivat n. 15 e. Ei ollut mun mielestä ihan hurja sijoitus tähän onneen ja iloon nähden :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti