Sivut

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Salainen ompeluvaihto

Pitkästä aikaa kirjoittelen blogia. Palasin maaliskuussa töihin ja bloggaus on ajanpuutteessa jäänyt vähemmälle, vaikka olenkin ommellut ahkerasti. Laitoimme asuntomme myyntiin, enkä viitsi kauhesti sotkea ompeluillani näyttöjen välillä. Nyt on siis aikaa blogata aiemmin tehtyjä juttuja, vaikka ompelukärpänen pureskeleekin jatkuvasti... Onneksi peittari, kaavalehtiä ja muutamat uusimmat kangasostokset ovat äidillä "tallessa" ja puolet ompelutarvikkeista pakattu epämääräisiin laatikoihin varastoon, jotta makuuhuoneessa olisi avarampaa! Ompeleminen on siis lähes mahdotonta, vaikka koko ajan tulee mieleen erilaisia juttuja, mitä voisin kuitenkin ehkä ommella :)

Osallistuin facebookin ompeluryhmän ompeluvaihtoon, jossa tehtävänä oli ommella kaksi juttua paketin saajalle, yksi isompi ja yksi pienempi. Mun kohteeni oli hämähäkkimies-fani, joten valinta oli helppo. Tein housut ja t-paidan. Kaavat Ottobresta: housuissa Mock Denim (4/14) ja paidassa Be Positive (3/15).

Minä, tai siis meidän Vadelma, sai vaihdosta ihanan tunikan. Kaavana on Noshin tunika äskettäin ilmestyneestä Suuri Käsityö -lehdestä. Lisäksi paketissa oli vaippapussi ja pesulappuja. Näille onkin meillä paljon käyttöä, kun vuoden vanha pikkuneiti opettelee syömään itse.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti