Sivut

torstai 29. huhtikuuta 2010

Piristystä sadepäivään!

Mun sadepäivää piristivät tänään kamerasta löytyvät kuvat. Vaikka sadepäivissähän ei sinänsä ole mitään vikaa, tämä oli vaan huono sellainen. Vein eilen kummitytölle synttärilahjaksi kalapipon. Pelkäsin, ettei vihreä-valkoinen yhdistelmä ole tarpeeksi tyttömäinen, joten laitoin mukaan noita kullanvärisiä helmiä, joita käytin omassa kaulahuivissani. 
Pipon ohjehan löytyy knittystä, tämä olikin jo kolmas tekemäni kalapipo. Langat ovat kaapista löytyneitä jämiä: muistaakseni Novitan Nallea, Austermann Steppiä ja jotain alpakkalankaa.

Tein tuttavalle valkean Raha-huivin. Unohdin tietenkin ottaa kuvan ennen lahjan antamista, mutta täällä on aiemmin tekemäni huivi samasta mallista. Kiva malli, nopea neuloa. Kamerasta löytyi kuitenkin keväisiä kuvia valmistujaiskukkasista! Mukavaa kun kerrankin on talo täynnä kukkia :) Orkidea oli itseasiassa synttärilahja, ei valmistujaislahja. Liikaa juhlia, kun alkaa mennä sekaisin.

3 kommenttia:

  1. Ihana kalapipo! Minäkin taidan taiteilla tuollaisen. Helmet on ihana idea :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen! Se on kiva malli kun siitä voi muokata ihan omannäköisensä vaihtelemalla lankoja ja värejä, tekemällä erilaisia silmiä tai vaikka noilla helmillä.

    VastaaPoista
  3. Kävin eilen ostelemassa pastellinsävyisiä lankoja. Teen tyttökala- pipot mun tytöille. Löysin myös ohjeen netistä surffaamalla :)

    VastaaPoista