Sivut

maanantai 17. toukokuuta 2010

Uusi ystävä

Mulla on uus kaveri nimeltään Canon EOS 550D, ja se on ihana. Mä näin heti ensi silmäyksellä, että me tullaan hyvin juttuun. Sopivasti sain viime viikolla kuvaa vaille valmiiksi pitkään työn alla olleet raitasukat, joista piti tulla laskettelusukat, mutta ne on vähän turhan löysät monon sisään.

Värit on aivan ihanat, ja näille sukille löytyy kyllä varmasti käyttöä. Lankana Zauberball ja väri Frische Fische. Jaoin lankakerän kahteen kerään ja neuloin 5 kerrosta vuorotellen kummallakin kerällä. Nokkela huomaa, että kerät on neulottu eri päistä aloittaen. Tarkoitan siis, että toisella kerällä lankaa tuli "alusta loppuun" ja toiselta "lopusta alkuun", jolloin jossain vaiheessa värisävyt kohtaavat, eikä kerroksia erota toisistaan. Toisessa sukassa on tuo oranssi kohta ja toisessa sinertävä.
Työn alla on myös tosi simppeli neulepusero teeteen vihreästä alpakkalangasta. Eteen tulee varmaankin pienet söpöt puiset napit ja ylös jotain kirjoneuletta tai raitaa tuosta valkeasta langasta. Tää valmistuu joskus, olen viime aikoina ollut aika laiskalla tuulella. 
Ehkä hellekin vaikuttaa siihen, ettei huvita neuloa. Meillä on sisällä 32 astetta lämmintä, kiitos tuon ihanaisen auringon, joka paistaa koko päivän sisään. Loppuun vielä kuva työpaikastani ja sen taustalla mahtailevasta cumulonimbuksesta. Onko työmatka liian lyhyt, jos työpaikka näkyy omalta parvekkeelta? (klikkaa kuvaa, niin näet suurempana)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat sukat! Ihanan aurinkoisen väriset, ja hyvä idea tuo kerien jakaminen! Täytyy hyvän paikan tullen apinoida tuota ideaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, sukat odottelevat edelleen kylmempiä kelejä, mutta eiköhän niille käyttöä löydy. Jossain aiemmassa tekstissä muistelen maininneeni, että itsekin tuon idean apinoin toisesta blogista :)

    VastaaPoista