Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Lisää tilkkupeittoja, mekko ja muutama kirjauutuus

Otin loppukirin tilkkupeittokampanjassa ja tein vielä kaksi peittoa lisää. Nyt sitten vaan lauantaina senaatintorille! Sää näyttäisi poutaiselta :)


Äiti vinkkasi kivasta mekko-ohjeesta, ja niin syntyi kummitytölle mekko (Ottobre 3/2011). Ohje oli helppo ja hyvä! Ei saa muuten kertoa tytölle, koska tää ei oo vielä päässyt perille saakka.Pilkut näyttivät hassuilta tästä kuvakulmasta:


Ostin Suomalaisen Kirjakaupan alesta muutaman opuksen: 
lisäksi kirpparilta löytyi Kauneimmat käsityöt -tietokirjasarjan toinen osa 3 eurolla :)
Mekkokirja on täynnä toinen toistaan nätimpiä malleja, mutta siitä on jauhettu muissakin blogeissa, joten ei siitä sen enempää. Varsinkaan kun en oo vielä tehnyt siitä mitään. Lahjakirjasta sen sijaan: en oo ikinä tajunnut panostaa lahjojen paketointiin, mutta Ihanat lahjat on pullollaan kivoja ideoita. Myös sellaisia, joihin ei tarvii välttämättä kolmea kiloa erikoista Japanista tilattua paperia ja tietynlaisia naruja, joita tekee tietyn afrikkalaiskylän naiset... Tässä muutama kuva:

Kauneimmat käsityöt -sarjan toinen osa keskittyy kirjontaan ja pitseihin... (alan selkeesti mummoutua) Mutta oikeesti musta olis kyllä kiva osata kaikenlaista. Ensimmäinen osahan mulla onkin jo.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti