Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Uusia juttuja!

Jouluprojekti tyhjensi ihanasti keskeneräisten pöydän. Yks vaippa jäi, jota en ehtinyt korjata, ja se taitaa odottaa edelleen korjausta. Siivosin sen vaan pöydältä johonkin enkä muista minne. Nyt on uusia juttuja. Vadelma saa mekon kunhan vähän kasvaa. Kaavana Birdie birdie (Ottobre 1/15).Lisäksi oon tehnyt housut vanhasta rokkipaidasta. Pohjana joku Ottobren perushousukaava, johon muokkasin noi taskut fb:n ompeluryhmässä olleesta ohjeesta.
Lisää housuja, jotka tosin tein jo aiemmin syksyllä. Pinkeissä ja viiksipöksyissä kaavana Ottobren Sweet Winter (6/14). Irvistelijäryppyleggarit myös Ottobresta, numeroa ei muista. Pixie-myssy samasta numerosta kuin Sweet Winter. Myssyn vuori merinovillaa, päällinen velouria. Pinkki setti meni lahjaksi Vadelman pikkuserkulle.
Metsän karkelot -tunika meni kummitytölle joulupakettiin. Kaava Ottobresta, varmaan 6/14, mutta en oo ihan varma. Vadelma yrittää parhaillaan nukahtaa lehden kanssa samassa huoneessa, joten en mene tarkistamaan...Taskuvaippaa kasvavalle pepulle ja tablettipussi muovikassista. Fb:n ompeluryhmässä haastettiin ompelemaan jotain muovikassista. Vaipan kaava on piirretty jostain vanhasta kumpparikuolleesta yksilöstä.Juhlalaukku vanhojentansseihin. Kaava on kirjasta Making Vintage Bags, josta oon kertonut jo aiemmin. Tanssijalla on samasta kullanvärisestä satiinista mekko.Tämänkin oon tehnyt joskus viime vuonna jo. Leijonahaalari pienelle Vadelma-leijonalle, joka on oppinut murisemaan kuin oikea leijona! Kaava Ottobresta, mutta edellämainitusta syystä en nyt tiedä mistä numerosta. Ihastuttava kangas on Murun tuotantoa. Tein myös Vadelman suunpyyhkimislappuja, koska se syö nykyään muutakin kuin maitoa ja Sotkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti